Registreren lidmaatschap

Registreren lidmaatschap

Hieronder kunt u zich registreren voor een nieuw lidmaatschap bij NOJG.

  • Vul hieronder uw persoonsgegevens in.
    Vraagt u een lidmaatschap aan op basis van inwonend? Kies dan hieronder voor abonnementstype "inwonend gezinslid". Ieder gezinslid moet zich registreren met een eigen uniek e-mailadres (het gekozen e-mailadres is persoonsgebonden en kan om deze reden niet voor meerdere personen worden toegepast).
  • Kies een eigen wachtwoord. Onthoud de combinatie van e-mailadres en wachtwoord goed, zodat u op een later moment kunt inloggen bij NOJG én bij onze verzekeringspartner Ecclesia.
  • Kies tot slot het abonnementstype. Dat is het type lidmaatschap. Binnen ieder gezin heeft één persoon een Hoofdlidmaatschap. De andere gezinsleden kiezen dan voor Gezinslidmaatschap. Indien u kiest voor gezinslidmaatschap wordt u aangemeld alszijnde inwonend gezinslid en verzoeken wij u hierbij de gegevens van de betreffende persoon met hoofdlidmaatschap te vermelden.
  • Door tot slot gebruik te maken van de knop "Wordt lid!" zal u worden doorgeleid naar de betaalomgeving waar u middels iDEAL transactie via uw bank uw contributie voor het komende kalenderjaar kunt voldoen.
  • Na een succesvolle betaling van uw NOJG lidmaatschap kunt u, indien van toepassing, direct door naar onze verzekeringspartner Ecclesia voor het afsluiten van een jachtverzekering.
Persoonlijke informatie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Adres
Lidmaatschap
iDeal
Close