Registreren lidmaatschap

Registreren lidmaatschap

Hieronder kunt u zich registreren voor een nieuw lidmaatschap bij NOJG.

  • Vul hieronder uw persoonsgegevens in.
    Vraagt u een lidmaatschap aan op basis van inwonend? Kies dan hieronder voor abonnementstype "inwonend gezinslid". Ieder gezinslid moet zich registreren met een eigen uniek e-mailadres (het gekozen e-mailadres is persoonsgebonden en kan om deze reden niet voor meerdere personen worden toegepast).
  • Kies een eigen wachtwoord. Onthoud de combinatie van e-mailadres en wachtwoord goed, zodat u op een later moment kunt inloggen bij NOJG én bij onze verzekeringspartner Ecclesia.
  • Kies tot slot het abonnementstype. Dat is het type lidmaatschap. Binnen ieder gezin heeft één persoon een Hoofdlidmaatschap. De andere gezinsleden kiezen dan voor Gezinslidmaatschap. Indien u kiest voor gezinslidmaatschap wordt u aangemeld alszijnde inwonend gezinslid en verzoeken wij u hierbij de gegevens van de betreffende persoon met hoofdlidmaatschap te vermelden.
  • Door tot slot gebruik te maken van de knop "Wordt lid!" zal u worden doorgeleid naar de betaalomgeving waar u middels iDEAL transactie via uw bank uw contributie voor het komende kalenderjaar kunt voldoen.
  • Na een succesvolle betaling van uw NOJG lidmaatschap kunt u, indien van toepassing, direct door naar onze verzekeringspartner Ecclesia voor het afsluiten van een jachtverzekering.
Persoonlijke informatie
Kalender 
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Adres
Lidmaatschap
iDeal
Close